Måleriarbeten i Flen

Vi utför alla tänkbara måleriarbeten som förekommer i branschen, och vare sig det är invändiga eller utvändiga måleriarbeten kan du vara säker på att våra kompetenta och erfarna målare uppnår det bästa resultatet. Genom ett grundligt utfört arbete får du en nyrenoverad känsla som håller i flera år framåt.

Invändigt måleri

Behöver hemmet eller kontorslokalen fräschas upp? Ser väggarna alldeles för slitna ut? Att måla om interiören är ett enkelt sätt att snygga till hemmet och skapa förändring. Det är mycket att tänka på när det kommer till invändiga måleriarbeten och därför ska du låta ett professionellt måleri som oss utföra arbetet, så slipper du huvudvärken och oron för detta. Vi målar om alla detaljer i interiören såsom väggar, tak, dörrar, fönster, element, köksluckor och snickerier.

Utvändigt måleri

Ser fasaden sliten och solblekt ut? Vill du färga fasaden på nytt? Det kan lätt kännas som ett överväldigande projekt att måla om hela huset då det är mycket att tänka på inför arbetet. Det gäller att ha rätt kunskap, lämpliga verktyg och gott om tid. Dessutom kan det behövas en hel del förarbete innan man börjar måla om fasaden som exempelvis byte av skadat trä, slipning, skrapning m.m. Vänd dig till oss, vi är med dig från början till slut och analyserar vad som behöver göras och gör ett ordentligt för- och grundarbete så att resultatet blir riktigt bra.

Begär offert